Tak for den store interesse

Tak for den store interesse, som I viste os og vores produkter på den nyligt overståede Creative World messe i Frankfurt. Vi var stolte over at vise nye og eksisterende produkter og muligheder – med kreativitet, miljø og fleksibilitet i højsædet. Vi glæder os til videre smarbejde med nye såvel som eksisterende kunder.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

NYE PRODUKTER

Her et udsnit af vores nyeste produkter. Se flere produkter i vores produktkatalog eller bliv inspireret med vores produktløsblade.


Premixed Pouring Colour. Dekorér sten, lærreder etc. med en flot mønstereffekt. Se flere Step-by-step-vejledninger under Inspiration.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Lav flotte MONOPRINTS med LINO-colour. Med Schjerning LINO kan du bruge din fantasi og lave flotte monoprint på en nem og sjov måde. Se flere Step-by-step-vejledninger under Inspiration.

 

 

Schjerning Farver

Schjerning Farver producerer danske kvalitetsfarver – med holdning til miljø og sundhed. Alle farver er vandbaserede og de fleste er desuden Svanemærkede eller A-mærkede.

 

Schjerning Farver arbejder løbende på at få flere Svanemærkede produkter. Svanemærket er Danmarks og Nordens officielle miljømærke og stiller skrappe miljøkrav i alle relevante faser af produktets livscyklus. Når du vælger et produkt mærket med Svanen er du sikker på, at det er blandt de miljømæssigt allerbedste – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se hele Schjernings produktprogram 2020, eller få inspiration fra vores produkløstblade.

  

 

 

NYHEDER

ROYAL TALENS SALG
Schjerning Farver overtog pr. 1. januar 2020 distributionen af Royal Talens' komplette produktprogram i Danmark. Læs mere her.

 

For mere information om Royal Talens, se www.royaltalens.com.